Prijzen menu McDonalds

In het onderstaande overzicht vind u de prijzen van het menu van McDonalds. De McDonalds prijslijst is gebaseerd op landelijke prijzen en kan variëren per plaats.
Acties van de McDonalds zijn niet meegenomen in onderstaande overzicht, actuele acties kunt u vinden op de website van McDonalds: McDonalds.nl

De bovenstaande prijzen zijn een indicatie van de prijzen bij de McDonalds, de prijzen kunnen verschillen per plaats. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de juistheid van de informatie. Mocht u suggesties hebben en/of prijswijzigingen willen doorgeven kan dit door middel van de contact pagina. Hier kunt u ook een foto uploaden voor extra gemak.

 

7 Responses to Prijzen menu McDonalds

 1. André schreef:

  vandaag 28/11 in Geleen voor een gewone hamburger 1,20 betaald dat is een prijsstijging van 20%

 2. lol schreef:

  waarom staat er geen gluten burgers bij??

 3. ?? schreef:

  Waarom staat er geen Veggie menu bij? Verkopen jullie dat niet meer?

 4. oopsie schreef:

  goedendag, k heb een big mac bestelt vanmiddag. En k had 1 hap genomen en vond hem zo lekker dat ik er een opwinding van kreeg. En begon ik te spelen met mijn hand in mijn broek. ( het klinkt een beetje raar). En toen ging ik iets te ver en kwam ik klaar over mijn burger en zat het op mijn burger. Dus kan ik hem niet meer eten. Wel jammer van mijn burger was verder wel lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *